Zorb na Prokurativama

15_12_2006
Zorb na Prokurativama

Po prvi put u Split dolazi ZORB, štoviše natjecanje u ZORBINGU. Snickers nudi svim zainteresiranima da postanu dio adrenalinske poslastice Snickers Extremania-e koja će se ove subote održati na Prokurativama.

Snickers po prvi put u Split donosi ZORB. Štoviše, natjecanje u ZORBINGU nudi svim zainteresiranima da postanu dio ultimativne adrenalinske poslastice Snickers Extremania-e koja će se ove subote (16.12.) održavati na Prokurativama od 18 sati.


Od 20. studenog do 12. prosinca na Snickers Internet stranicama vršile su se prijave za sudjelovanje te će slučajnim odabirom biti odabrano 12 sudionika, a još 12 sudionika će se u subotu moći na licu mjesta prijaviti na natjecanje. Natjecatelji će kroz četiri kruga natjecanja - kvalifikacije, četvrtfinale, polufinale i finale - imati priliku pokazati tko je najbolji Zorber u Splitu.

Uz natjecanje u Zorbingu, Snickers Extremania prisutnima će ponuditi da se uključe u projekt Snimi ZORB. Zainteresirani će na natjecanju moći preuzeti lomo-aparate, te snimati ZORB i sve oko sebe stvarajući najotkačenije fotografije ikad. Lomo tj. Lomografija je vještina spontanog, posve nepromišljenog okidanja fotoaparatom. Fotografije snimljene lomo-aparatima vraćaju se Snickersu koji će fotografije postaviti na svoju Internet stranicu gdje će postati dio natjecanja u lomografiji.

ZORB je umotvorina dvojice Novozelanđana koji su unutar kugle promjera 3,2 m, napravljene od prozirne plastike, odlučili staviti drugu kuglu promjera 1,8 m u koju ulazi Zorber. Zorber premještajući svoju težinu hodanjem, valjanjem, skakanjem ili što mu god drugo padne na pamet pomiče ZORB. napisao: splitski.portal