Poslušaj: Drniš, Europa...

03_05_2012 / 23:55h
Poslušaj: Drniš, Europa...

Info zona na radiju će ovog petka u eteru biti u produženom izdanju pa donosi više od sat vremena informacija. Glazbene minute u cijelosti će pripasti mladim glazbenicama, gostovat će mladi Drnišanin i pričat će se o Ritmu Europe…

Info zona na radiju će ovog petka u eteru biti u produženom izdanju pa donosi više od sat vremena informacija – najava, natječaja i razgovora. Glazbene minute u cijelosti će pripasti mladim glazbenicama, Jeleni Popržan i Rini Kaçinari, koje trenutno u Beču žive, rade i stvaraju pod imenom Catch Pop String Strong.

U prilogu EUformiraj se! bit će riječi o zagrebačkom koncertu Ritam Europe 2 s kojeg će se uživo javiti Avis Beneš iz Informacijskog centra EU te najaviti skora splitska događanja povodom Europskog tjedna.

Emisija se nastavlja i nakon vijesti u 20 sati. Mladi Drnišanin Ivan Begonja pričat će o životu mladih u Drnišu te predstaviti portal dernis.info, a potom će Marijo Glavaš u prilogu Klin se knjigom izbija! ugostiti novog mladog književnika.


Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.