Zeleno poduzetništvo

Zeleno poduzetništvo

Šesta po redu #3PSplit konferencija održat će se 16. i 17. ožujka 2018. na Ekonomskom fakultetu u Splitu. Tema konferencije je „Zeleno poduzetništvo“. Mali poduzetnici i oni koji to žele postati imat će priliku pričati sa predavačima, a srednjoškolci i studenti će imati priliku stručnom žiriju predstaviti svoje poduzetničke ideje.

Šesta po redu #3PSplit konferencija održat će se 16. i 17. ožujka 2018. na temu „Zeleno poduzetništvo“. Konferencija će se održati na Ekonomskom fakultetu u Splitu.

Program #3PSplit započet je 2013. g s ciljem poticanja poduzetništva kod mladih. Kroz 5 godina okupio je preko 1500 posjetitelja te prerastao u udrugu posvećenu promicanju poduzetničke inicijative kod mladih ljudi. Ovaj program je namijenjen učenicima, studentima i svima koji su zainteresirani za poduzetništvo.

Predavači su uspješni pojedinci iz svijeta poduzetništva koji promoviraju poduzetništvo i samozapošljavanje u lokalnoj zajednici. Osim stručnjaka iz prakse u programu sudjeluju i predstavnici raznovrsnih državnih i ostalih institucija i poduzeća koji ukazuju na značaj suradnje i networkinga u poticanju poduzetništva.

Pohađanje ovog programa je besplatno, a polaznicima će na kraju biti uručeni certifikati.

U sklopu programa će biti organiziran i besplatni Speed Date Consulting kroz koji će predavači biti na raspolaganju malim poduzetnicima, ali i onima koji imaju poduzetničku ideju i tek namjeravaju to postati. Uz Speed Date Consulting, organiziran je i #3P Case Study Challenge na kojem će poduzetni srednjoškolci i studenti imati priliku stručnom žiriju predstaviti svoje poduzetničke ideje.

Za sudjelovanje na svim porgramima možete se prijaviti putem slijedećih linkova:
- #3PSplit: http://bit.ly/2oQYAeo
- #Speed Date Consulting: http://bit.ly/2oZz06u 
- #Case Study Challenge: http://bit.ly/2oWfkQ1

Info zona Facebook