Zdravlje je moj đir

16_05_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Zdravlje je moj đir / Facebook
Zdravlje je moj đir

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju Zdravlje je moj đir u nedjelju, 21. svibnja na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i Plivački klub Jadran.

Županijska liga protiv raka – Split i udruga Dea Dia dance studio organiziraju javnozdravstvenu manifestaciju Zdravlje je moj đir u nedjelju, 21. svibnja, na Dan zaštite prirode.

Manifestacija će se održavati na tri lokacije u gradu Splitu: Zvončac, Sustipan i Plivački klub Jadran u vremenu od 9 do 19 sati. Program obuhvaća predavanja, radionice, treninge, ples i zabavu stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Na Sustipanu su, između ostalog, organizirani satovi qi yo, vinyasa, zen i hatha joge. U plivačkom klubu Jadran održat će se predavanja o jogi, disanju, aromaterapiji, prehrani… Na Zvončacu je organiziran program za odrasle i za djecu. Odrasli će se moći razgibati uz pilates, zumbu i druge treninge, dok će djeca uživati u raznim igrama i igrokazu. Za posjetitelje je sve besplatno. U sklopu manifestacije biti će i izložbeni štandovi raznih proizvođača eko hrane, kozmetike, ručnih radova, odjeće, knjiga o zdravlju.

Cilj manifestacije je promocija i očuvanje zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje. Svečano otvaranje manifestacije će se održati na centralnoj lokaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) s početkom u 11:00 sati.

Više informacija o programu na Facebooku i službenoj stranici događanja.

Traže se volonteri 
Svaki volonter biti će raspoređen na jednu lokaciju u vremenskom trajanju od 2-3 sata (ovisno o broju volontera). Volonteri će biti raspoređeni u paru. Volonter treba voditi računa da se aktivnost, koja je na toj lokaciji, odvija nesmetano. Treba voditi računa da sat/predavanje počne na vrijeme i završi na vrijeme, a sve prema programu i rasporedu koji će dobiti svaki volonter. Treba biti na usluzi za bilo kakva pitanja sudionika. Najviše volontera je potrebno u vremenu od 8 do 10 sati kada treba postaviti plakate, urediti štandove, prebaciti vodu za volontere i prezentere.