Zdravlje je moj đir

27_09_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Zdravlje je moj đir / Facebook
Zdravlje je moj đir

Županijska liga protiv raka – Split organizira javnozdravstvenu manifestaciju 'Zdravlje je moj đir' po peti put. Održat će se u nedjelju, 30. rujna, na Zvončacu i Sustipanu. Svi posjetitelji besplatno se mogu educirati o raznim temama, izmjeriti tlak i šećer, provjeriti vitaminski i mineralni status organizma, isprobati velik broj treninga.

Županijska liga protiv raka – Split organizira javnozdravstvenu manifestaciju 'Zdravlje je moj đir'. Manifestacija se organizira po peti put u gradu Splitu dana 30. rujna 2018. g. (nedjelja). Održavati će se na dvije lokacije u gradu Splitu: Zvončac i Sustipan u vremenu od 9 do 19 sati.

Program obuhvaća cjelodnevne radionice i treninge stručnjaka koji se bave očuvanjem zdravlja s aktivnim sudjelovanjem posjetitelja. Svi posjetitelji besplatno se mogu educirati o raznim temama, izmjeriti tlak i šećer, provjeriti vitaminski i mineralni status organizma, isprobati velik broj treninga. Tu će biti i štandovi s velikom ponudom artikala, degustacije zdravih obroka, roštiljada, soparnik, kava, cedevita, voda, medicinskih pomagala i vitamina.

Na Sustipanu se održava program pod nazivom Body&Mind na kojem će sudionici moći uživati u jogi, pilatesu i shiatsu tretmanima. Na Zvončacu je organiziran program za djecu i za odrasle. Odrasli će se moći razgibati uz suvremeni ples, Kangoo power fat burning, salsu i bachatu, mint factory workout, zumbu, Tai Bo i druge treninge. Djeca će se zabaviti uz suvremeni ples, hip hop, ritmičku gimnastiku, jogu, sportski vrtić, nogomet i žongliranje. Uz to, organiziran je zasebni program na Zvončacu gdje će posjetitelji otkriti stare izviđačke igre, saznati sve što ih zanima o ronjenju, naučiti plivati u školi plivanja, naučiti raditi vijetnamske zmajeve i isprobati face painting.

Cilj manifestacije je promocija zdravlja: zdrava prehrana, ples, tjelovježba, fitness, osobni razvoj, boravak u prirodi, očuvanje okoliša, ljepota, preventivni pregledi, pravilno disanje, zabava, smijeh i pjevanje.

Svečano zatvaranje manifestacije (party) će se održati na centralnoj lokaciji Zvončac (travnjak kod dječjeg igrališta) s početkom u 18 sati.

Za više informacija posjeti www.zjmd.com.hr i Facebook stranicu manifestacije.