Zasviraj na Toochepinu

07_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Toochepin / Fb
Zasviraj na Toochepinu

Otvorene su prijave za nastup na 5. po redu rock festivalu Toochepin. Na sudjelovanje su pozvani autorski bendovi i izvođači iz cijele regije.

Otvorene su prijave za peti po redu rock festival Toochepin. Riječ je o dvodnevnom festivalu koji će se održati 20. i 21. kolovoza u Tučepima.

Povodom petog izdanja festivala otvoren je natječaj na kojem se mogu prijaviti bendovi i izvođači iz cijele regije. Prijaviti se mogu isključivo autorski bendovi sa i bez službenog diskografskog izdanja. Bend treba imati uigrani 45-minutni repertoar i najmanje 2 člana, a izvođači ili bendovi koji su već prethodno nastupili na Toochepinu, nažalost ne mogu se prijaviti. Organizator festivala pobjedniku će dodijeliti honorar u iznosu od 2000 kuna i neke druge nagrade.

Svi zainteresirani mogu se prijaviti na mail [email protected] ili u inboks Facebook stranice festivala. U prijavi je potrebno poslati fotografiju benda, link na Facebook stranicu benda te link s dvijema pjesmama (na Youtubeu, Soundcloudu ili Bandcampu).

Dosadašnje nastupe na festivalu održali su : The Bambi Molesters, Messerschmitt, M.OR.T., Conquering Lion, Wooden Ambulance, Jonathan, Quasarr, Punčke, Radio Aktiv, Londiner, My Buddy Moose, Kopito, Mjesni Odbor, SMF, Spiridon, Olovni Ples...

Rok za prijavu: 15. ožujka 2016.