Zasviraj na INmusic festivalu

19_03_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: INmusic festival
Zasviraj na INmusic festivalu

INmusic festival raspisao je INmusic breakthrough 2018. natječaj. Prijavi svoj bend i možete zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala. Prijave traju do 6. travnja.

INmusic festival raspisao je INmusic breakthrough 2018. natječaj. Prijavi svoj bend i možete zasvirati na glavnoj pozornici najvećega hrvatskog open-air festivala.

Na natječaj se mogu prijaviti glazbeni autori i izvođači iz Hrvatske stariji od 16 godina koji imaju najmanje 30 minuta autorskog materijala. Natjecatelji se prijavljuju s jednom autorskom pjesmom. Za prijavu je potrebno poslati: kratku biografiju (maksimalno 500 znakova), fotografiju izvođača, YouTube link na pjesmu s kojom se prijavljuje na natječaj i sve potrebne kontakte (ime i prezime, broj telefona, e-mail, adresa). Prijave se vrše preko online obrasca na službenoj stranici festivala.

INmusic će bendove koji zadovoljavaju natječajne uvjete proslijediti na daljnji odabir partnerskim glazbenim portalima: Mixer.hr, Mixeta.net, MusicBox, Perun, Soundguardian i Sound-report. Svaki od njih će na svojim službenim kanalima objaviti top 5 finalista po odabiru redakcije. Prvih pet finalista s najviše glasova i najboljim rezultatom po njihovom odabiru biti će objavljeni na službenim stranicama INmusic festivala i društvenim mrežama uz poziv publici da glasa za svoje favorite. Publika će glasati na službenoj Facebook stranici INmusic festivala u periodu od 23. do 29. travnja 2018. godine, a finalist s najvećim brojem glasova publike bit će proglašen pobjednikom.

Rok za prijavu: 6. travnja.

Više informacija o natječaju na www.inmusicfestival.com.