Zabranjeno slavi u O'Hari

27_06_2014 / 11:46h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: zabranjeno-pusenje.com
Zabranjeno slavi u O'Hari

Tri desetljeća nakon prvog albuma Zabranjeno pušenje objavilo je svoj deseti studijski album pod nazivom Radovi na cesti. Nakon niza slavljeničkih koncerata u regiji, ove subote će nastupiti i u Splitu, na platou ispred kluba O'Hara.

Krajem 1983. godine skupina klinaca koji su zajedno išli u sarajevsku II gimnaziju i dijelili istu ulicu u kvartu Koševo, započela je snimanje svog prvog albuma. Tada nitko nije mogao pretpostaviti da će taj album postati jedan od antologijskih albuma kad je riječ o ex-YU sceni. Riječ je, naravno, o albumu Das ist Walter grupe Zabranjeno pušenje.

Tri desetljeća kasnije Pušenje objavljuje svoj deseti studijski album pod nazivom Radovi na cesti, a odličan prijem prva dva singla - Boško i Admira i Ti voliš sapunice - potvrdili su da su i dalje jedan od nezaobilaznih bendova regionalne scene.

Nakon niza slavljeničkih koncerata u regiji, među kojima i oni u sarajevskoj Skenderiji, tuzlanskom Mejdanu i zagrebačkoj Tvornici, ovog vikenda će Zabranjeno pušenje nastupiti istim povodom u Splitu i Čakovcu. Koncert u Splitu održat će se na platou ispred kluba O'Hara u subotu, 28. lipnja. Ulaz u O'Haru bit će otvoren od 20 sati, a ulaznice po cijeni 50 kuna prodaju se pretprodaji u kavani Mythos, Firule i klubu O'Hara (od 20 sati). Ulaznica će na ulazu biti 20 kuna skuplja.

Pošalji nam poruku na fejsu, napiši ime, prezime i razlog slanja, pa možda ulaznicu dobiješ za nula kuna ;)