Za poduzetne studente

Za poduzetne studente

Otvara se program za četvrtu generaciju polaznika Studentskog poduzetničkog inkubatora. Inkubator je namijenjen studentima i diplomantima koji razvijaju vlastite poduzetničke ideje. Prijave traju do 18. listopada.

Na Ekonomskom fakultetu u Splitu djeluje Studentski poduzetnički inkubator za studente Sveučilišta u Splitu. Program će se sada otvoriti za četvrtu generaciju polaznika. Ciljne skupine su studenti i diplomanti koji razvijaju vlastite poduzetničke ideje. SPI polaznicima kroz različite edukacije i radionice pruža uvid u proces realiziranja poduzetničke ideje te pomaže u područjima marketinga, financija i upravljanja.

Što ćlanovi dobivaju?
➔ Korištenje tehnički opremljenog coworking prostora za sve članove inkubatora
➔ Mentorska podrška u razvoju poslovnih modela i projekata
➔ Edukacije i radionice
➔ Networking eventi
➔ Poslovno savjetovanje
➔ Pohađanje Student Business Academy programa
➔ Podrška i priprema za nacionalna i međunarodna natjecanja

Prijave za polaznike SPI-a trenutno su otvorene te traju do 18. studenog 2018. Svi zainteresirani studenti mogu se prijaviti na službenoj stranici SPI-a: http://spi.efst.hr/prijava/

Polaznici koji prođu proces selekcije temeljem zaprimljenih prijava, idu na individualnu procjenu i orijentacijski razgovor nakon čega s kolegama započinju poslovne edukacije. Svim članovima biti će osigurana mentorska podrška putem SPi platforme za vrijeme i nakon razvoja njihovih poslovnih modela.

Informacije o budućim aktivnostima možete pratiti na našoj Facebook stranici SPI-a te na službenoj web stranici.

Info zona Facebook