YU puzzle na Bookari

28_01_2014 / 21:19h  |  Autor: M.G.
YU puzzle na Bookari

Ne propustite priliku da sa Radom Jarkom porazgovarate o njegovom najnovijem romanu YU puzzle, o rezidencijalnom boravku u Japanu, nagradi Roza koju je uručio Nives Celzijus, te raznim kontroverzama i zakulisnim igrama na književnoj sceni.

Od malih nogu pokazivali ste izniman talent: kuglu ste gurali kroz otvor namijenjen za kocku, piramidu kroz zvjezdastu rupu, a slagalice od 6 dijelova znali ste ponekad spojiti i u manje od tjedan dana i zbog toga su vas čitav život gledali sa zavišću? Zaboravite na tužnu prošlost, jer došlo je napokon i vaših pet minuta! Posljednjeg dana u siječnju u vašu korist posložit će se sve kockice!

U petak 31. 1. u 20 sati u Info zonu stiže Rade Jarak koji će vam pomoći da pronađete dio slagalice koji vam nedostaje čitav život.

Ne propustite priliku da sa sjajnim i nagrađivanim piscem porazgovarate o njegovom najnovijem romanu YU puzzle, o rezidencijalnom boravku u Japanu, nagradi Roza koju je uručio Nives Celzijus, te raznim kontroverzama i zakulisnim igrama na književnoj sceni.

Najbrža književna večer u Europi – Bookara Show – izmamila je dosad 41 952 osmijeha – neka im se pridruži i vaš!

Uhvatite svoje mjesto na vrijeme: Rade Jarak, Bookara Show, Info zona (Jerina 1, Split), petak 31.01., 20 sati.

Kao i svaki put, s figom u džepu čeka vas uvijek nasmiješen i lijepo počešljan domaćin, Marijo Glavaš.

P.S. Tko ne dođe neka mu dosele bučni susjedi!