Youthpass nagrađuje

16_08_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: youthpass.eu
Youthpass nagrađuje

Youthpass te nagrađuje povodom izdavanja milijunte potvrde! Osvoji put na Europsko događanje mladih ili eko-rusak.

Youthpass i Eurodesk te nagrađuju povodom izdavanja milijunte potvrde! U cijelom svijetu Youthpass već koristi više od 25.800 organizacija koje su dokumentirale neformalno učenje u više od 63.200 projekata te će uskoro izdati milijuntu Youthpass potvrdu.

Osvoji put na Europsko događanje mladih

Priključi se i ti svečanosti izdavanja milijuntog Youthpassa, osmisli kreativni slogan s asocijacijama na: mlade, Youthpass, kompetencije, neformalno učenje. Najkreativniji slogan Youthpass u suradnji s Eurodesk mrežom nagradit će putovanjem na Europsko događanje mladih (European Youth Event – EYE2020) u Strasbourg sljedeće godine.

Na Natječaj se mogu prijaviti svi mladi između 16 i 30 godina koji su sudjelovali na projektima financiranim u okviru programa Erasmus+ i Europskih snaga solidarnosti. Prijedlog slogana potrebno je poslati na hrvatskom i engleskom jeziku. Youthpass koji si dobio sudjelovanjem u projektima Erasmus+ priloži uz svoj kreativni slogan i pošalji mailom na [email protected].

Rok za prijavu: 25. rujna 2019.

Osvoji eko-rusak

SALTO Training and Cooperation resursni centar također organizira nagradni natječaj povodom izdavanja milijunte Youthpass potvrde u kojem je moguće osvojiti Avocadostore eko-ruksak.

Sve što je potrebno za sudjelovanje u natječaju jest opisati kako je iskustvo sudjelovanja u jednom europskom projektu utjecalo na tebe. Kakvo je tvoje iskustvo rada s Youthpassom? Da li je donio dodatnu dimenziju, tijekom ili iza projekta?
Priča može biti u pisanom ili video obliku. Pisana priče ne treba biti dulja od jedna A4 stranice, a video me dulji od jedne minute.

Rok za prijavu: 30. rujna 2019.

Više informacija na mobilnost.hr.