YIHR zapošljava

10_02_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: YIHR / facebook
YIHR zapošljava

Inicijativa mladih za ljudska prava raspisala je natječaj za radno mjesto Koordinatora/-ice razvoja. Rok za prijavu je 15. veljače.

Inicijativa mladih za ljudska prava (YIHR ili Youth Initiative for Human Rights) traži osobu za poziciju Koordinatora/Koordinatorice razvoja. Ova osoba podržavat će Izvršnu direktoricu i programski tim u administrativnom i projektnom razvoju te u procesima namicanja sredstava i drugih resursa za rad organizacije. Za svoj rad odgovarat će Izvršnoj direktorici i predstavniku Upravnog odbora Inicijative.

Za prijavu je potrebno dokazati predanost zagovaranju ljudskih prava, poznavanje metoda građanskog aktivizma, kritičnost prema društvenim procesima, mogućnost rada u stresnim situacijama, iznimnu marljivost i predanost timskom radu, volju za osobnim razvojem i učenjem, fleksibilnost u izvođenju radnih zadataka, inovativnost i inicijativnost u radu.

Poželjni kandidati i kandidatkinje također moraju imati širinu u vještinama i znanjima, a što uključuje: dobro poznavanje političkih i društvenih procesa u Hrvatskoj (i regiji – prednost), poznavanje procesa namicanja sredstava za neprofitne djelatnosti, poznavanje ili razumijevanje administrativnih procesa, tečno poznavanje engleskog jezika.

Sva navedena znanja i vještine kandidati i kandidatkinje dokazuju prethodno ostvarenim rezultatima rada. Formalni kriteriji u smislu stupnja obrazovanja i formalnog radnog iskustva ne postoje. I volontiranje te povremeni (honorarni) rad smatramo jednakovrijednim iskustvom. Iskustvo na vodećim funkcijama u organizacijama je prednost.

Za prijavu je potrebno poslati životopis, narativni opis iskustva i znanja (do 3 stranice) u kojem je potrebno dokazati posjedovanje traženih znanja i vještina kroz ranije ostvarene rezultate rada te motivacijsko pismo do 15. veljače .016. godine na [email protected] s naznakom Natječaj KR_prezime.

Više o Inicijativi pronađi ovdje.