Berlin, Svadbas i diskriminacija

02_03_2012 / 03:12h
Berlin, Svadbas i diskriminacija

Novi petak, nova Info zona na radiju, novi događaji, nove informacije, nove nagrade, ali i novi gosti i razgovori! Možete iz prve ruke čuti najavu izložbe bez diskriminacije te razgovor sa njemačkom tinejdžerkom koja već tri mjeseca upoznaje Split...

Novi petak, nova Info zona na radiju, novi događaji, nove informacije, nove nagrade, ali i novi gosti i razgovori! Možete iz prve ruke čuti najavu izložbe Fotografiram—ne diskriminiram te razgovor sa njemačkom tinejdžerkom koja već tri mjeseca upoznaje Split...

Šesnaestogodišnja Sasha Mešin gostovat će u prilogu EUformiraj se! Ona je iz Berlina došla u Split kako bi u sklopu školskog projekta doživjela nove kulture, ljude i iskustva te lakše donijela odluku o daljnjem obrazovanju. Pričat će o njemačkom obrazovnom sustavu, svojoj školi, berlinskim tinejdžerima te prvim dojmovima o Splitu.

O izložbi će pričati Valentina Otmačić iz Amnesty Internationala Hrvatske – riječ je o projektu koji je predstavlja najbolje europske amaterske fotografije svijeta bez diskriminacije kojem svoju podršku daje i bivši NBA košarkaš John Amaechi koji će na otvaranju govoriti o svojim iskustvima sa diskriminacijom.

Dvoje slušatelja mukte će na subotnji koncert grupe Svadbas!


----- -----
Kao i svakog petka, nakon 19 sati slušaj Info zonu na radiju - na radiju ili na linku!

Prilog EUformiraj se! pripremljen je uz potporu Europske unije u sklopu projekta "Informiraj se i odluči!" financiranog kroz program IPA INFO 2010. Sadržaj emisije odgovornost je Udruge za promicanje ljudskih prava i medijskih sloboda Cenzura Plus, te ne odražava nužno gledišta Europske unije." Više informacija o Europskoj uniji potražite na web stranicama Delegacije Europske unije u Republici Hrvatskoj www.delhrv.ec.europa.eu i na web stranicama Europske komisije www.ec.europa.eu.