Who See u klubu Quasimodo

Who See u klubu Quasimodo

Who See dolaze u Split! U subotu 10. studenog nastupit će u klubu Quasimodo u 22 sata. Nastupali su u cijeloj regiji, kako na festivalima, tako i na samostalnim koncertima što ih izdvaja kao jedne od koncertno najaktivnijih bendova na Balkanu.

Legendarni crnogorci Who See u subotu 10. studenog nastupit će po prvi put u Splitu u klubu Quasimodo.

Mario Đorđević Noyz i Dejan Dedović Dedduh, članovi su crnogorskog hip-hop dua Who See. Grupa je stvorena početkom 2000-tih, s prvom demo trakom po imenu “Dim po dim”. Godine 2007. bend je objavio debi album “Sviranje kupcu”. Regionalno su postali poznati i priznati tek albumom “Krš i Drača”. kojeg su izdali 2012. godine. Veliki uspjeh te godine okrunili su osvajanjem MTV nagrade za "Best Regional Act", a potom su 2013. predstavljali Crnu Goru na Euroviziji održanoj u Malmöu s pjesmom “Igranka". Treći album "Nemam ti kad" izlazi 2014. godine. Aktualan je album "Pamidore" koji je izašao u ljeto 2017. godine.

Najpoznatiji su po pjesmama “Đe se kupaš?”, “Nemam ti kad”, “Reggaeton Montenegro” i “Pušti đaola” koje na Youtubeu bilježe po nekoliko milijuna pregleda. Nastupali su u cijeloj regiji, kako na festivalima, tako i na samostalnim koncertima što ih izdvaja kao jedne od koncertno najaktivnijih bendova na Balkanu.

U subotu, 11. studenog, će nastupiti u klubu Quasimodo sa početkom u 22 sata. Karte u pretprodaji po cijeni od 50 kn možete kupiti u caffe baru "Basket" (Domovinskog rata 42).
Karte na dan koncerta (ako ih bude): 60 kn.

Sve obavijesti prati na Facebook stranici događajaFacebook stranici događaja.

Info zona Facebook