Web Doma mladih

10_11_2020  |  Autor: I.Z.
Web Doma mladih

Kako bi se pojačao protok informacija o događanjima vezanim za Dom mladih, stvoren je zajednička web stranica za sve korisnike zgrade Doma mladih.

Kroz europski projekt "Gradimo dom zajedno", kojeg provodi Platforma Doma mladih u partnerstvu s Gradom Splitom, Multimedijalnim kulturnim centrom, Koalicijom udruga mladih, Festivalom mediteranskog filma Split i CEDRA-om, već dvije godine se intenzivno radi na jačanju lokalne scene, umrežavanju i sudioničkom upravljanju u kulturi.

Kako bi se pojačao protok informacija o događanjima vezanim za Dom mladih, stvoren je zajednička web stranica za sve korisnike zgrade Doma mladih na adresi dom-mladih.org.

Na web stranici su dostupne informacije o povijesti zgrade, njenim korisnicima (upravitelju i udrugama), o programima, ali i o svim pojedinim prostorima u kojima se stvaraju programi, kako bi se građani lakše snašli u komunikaciji i suradnji s postojećim organizatorima.

Za oblikovanje web stranice zaslužan je Oleg Šuran, a samo stvaranje stranice omogućila je Europska unija kroz Europski socijalni fond.