Vratimo livade leptirima

Vratimo livade leptirima

Udruge Bioteka i BIOM provode Volonterski kamp na Učki pod nazivom "Vratimo livade leptirima" od 12. do 24. srpnja. Sudjelovanje na kampu, hrana i voda besplatni su za sve sudionike. Prijavit se možeš za bilo koje dane kampa.

Od 12. do 24. srpnja 2018. u sklopu projekta Učka 360°, udruge Bioteka i Biom u suradnji s Javnom ustanovom Park prirode Učka organiziraju volonterski kamp za obnovu travnjaka. Pridruži im se, volontiraj i sudjeluj u borbi za očuvanje bioraznolikosti!

Ukoliko želiš provesti dan, tjedan ili dva u kampu te upoznati Park Prirode Učka, sudjelovati u direktnoj akciji u zaštiti prirode, pobjeći od civilizacije, družiti se s ornitolozima i biolozima, upoznati se sa zaštitom prirode u Hrvatskoj i Europi, ovo je pravo mjesto za tebe.

Travnjaci u parku prirode su s vremenom zarasli i prerasli u šikare i šume. Zajedno s njima nestaju i mnogobrojne vrste leptira, ptica i guštera koje gube svoj dom. Cilj ovakvih akcija je pružiti utočišta divljim vrstama te potaknuti ljude da se povežu s prirodom.

Sudjelovanje na kampu, hrana i voda besplatni su za sve sudionike. Djeca i psi su dobrodošli! Prijavit se možeš za bilo koje dane kampa.

Za prijavu je potrebno ispuniti online prijavnicu.

Više informacija na www.biom.hr.

Info zona Facebook