Volontiraj u Španjolskoj

10_07_2013 / 15:27h
Volontiraj u Španjolskoj

U sklopu programa Mladi na djelu udruga Help organizira volontiranje u Španjolskoj i hitno traži volontera ili volonterku iz Hrvatske.

U sklopu programa Mladi na djelu udruga Help organizira volontiranje u Španjolskoj i hitno traži volontera ili volonterku iz Hrvatske. EU pokriva troškove dozvole za boravak i rad, smještaja, hrane, džeparca, tečaja španjolskog jezika, različitih treninga i edukacija, zdravstvenog osiguranje te 90% troškova puta.

Volontere će ugostiti španjolska organizacija Deloa u malom mjestu Esclavitude (Padrón), udaljenom oko 20 km od grada Santiago de Compostela, od rujna 2013. do lipnja 2014. godine. Aktivnosti u radu s djecom, aktivnosti u radu s osobama s posebnim potrebama, aktivnosti u radu s osobama treće dobi, različite aktivnosti u kulturi i informiranju te pomoć u administrativnim poslovima neke su od aktivnosti u koje mogu biti uključeni volonteri.

Prijaviti se mogu mladi od 18 do 30 godina koji se služe barem osnovama španjolskog jezika, preko udruge Help na mail [email protected]

ec.europa.eu