Volontiraj u USE-IT timu

20_06_2014 / 15:19h  |  Autor: I.Z.
Volontiraj u USE-IT timu

Pridruži se Info zoninom USE-IT timu! Predstavljaj Split mladim turistima, pomozi im da dožive grad kao lokalci, pomozi nam u distribuciji USE-IT mapa, usavrši poznavanje jezika, ostvaruj nova poznanstva i kontakte sa mladima iz cijelog svijeta.

Izdavanjem USE-IT mape koja mladim turistima pomaže doživjeti grad iz perspektive lokalaca Split je postao član mreže od preko 30 europskih gradova, a Info zona USE-IT info desk koji će se naći na putu mnogim mladim turistima koji odluče dio ljeta provesti pod Marjanom. Volontiranjem u USE-IT info desku možeš pomoći da im Split ne bude prepreka već ugodna avantura u kojoj ćeš i ti ostvariti vrijedna iskustva, kontakte, znanja, vještine…

>> Pročitaj sve o USE-IT Split

Već ovog ljeta pridruži se Info zoninom USE-IT timu, radi u klimatiziranom prostoru, u dobrom društvu i ugodnom ambijentu. Predstavljaj Split mladim turistima, odgovaraj na njihova brojna pitanja, pokaži im zanimljive gradske lokacije, pomozi im da dožive grad kao lokalci, pomozi nam u distribuciji USE-IT mapa, učini USE-IT vidljiv i na društvenim mrežama, usavrši poznavanje jezika, ostvaruj nova poznanstva i kontakte sa mladima iz cijelog svijeta.

Također, upoznaj se sa radom Info zone, njenim timom i projektima iz područja informiranja i savjetovanja mladih, aktivnog sudjelovanja mladih, neprofitnih medija za mlade i politika za mlade. Od jeseni sudjeluju u izradi nove mape što će osim kreiranja kreativnog sadržaja možda uključivati i putovanja te nova poznanstva i kontakte sa mladima iz europskih gradova. Iskoristi i mogućnost sudjelovanja u pisanju projekata za apliciranje na natječaje donatora za izradu nove USE-IT mape. Pokaži i dokaži svoju komunikativnost, odgovornost, organiziranost, proaktivnost i pozitivne radne navike. Dokazanim osobinama, novim iskustvima, usvojenim znanjima, stečenim vještinama i ostvarenim kontaktima doprinesi svojoj većoj zapošljivosti.

Volonteri će najviše biti angažirani tijekom turističke sezone, uglavnom u jutarnjoj smjeni i uglavnom u klimatiziranom uredu sa tek povremenim zadatkom distribucije mapa ili pomoći turistima na terenu. U uredu će imati osiguran svoj radni stol, računalo i marendu.

Požuri s prijavom na infozona.hr/volontiranje!