Volontiraj u Zoninoj radio emisiji!

Volontiraj u Zoninoj radio emisiji!

Info zona objavljuje natječaj za volontere koji će biti angažirani u realizaciji radijske emisije za mlade. Traže se montažeri, reporteri te snimatelji anketa. Za odabrane volontere osigurat će se edukacija i stručno mentorstvo.

Info zona objavljuje natječaj za volontere koji će biti angažirani u realizaciji radijske emisije za mlade. Traže se montažeri, reporteri te snimatelji anketa, a prijave su do kraja prosinca otvorene na infozona.hr/volontiranje.

Nije nužno prethodno iskustvo jer će se za odabrane volontere osigurati edukacija i stručno mentorstvo. Volonteri će na raspolaganju imati profesionalnu opremu, a sadržaj koji će kreirati emitirat će se petkom nakon 19 sati u programu HR Radio Split - u emisiji Info zona na radiju. Sa svim volonterima bit će potpisan volonterski ugovor te će po završetku volontiranja dobiti potvrdu o stečenim kompetencijama.

Predviđeno je da realizacija zadatka anketara - snimanje izjava o mišljenjima i stavovima mladih o aktualnim društvenim temama - ne traje duže od dva sata tjedno. Dogovori s mentorom te izvještavanje s nekog događanja volonterima reporterima ne bi trebalo oduzimati više od četiri sata tjedno. Stječući iskustvo volonteri montažeri sve će brže obavljati svoje zadatke, no ni njihova realizacija ne bi trebala trajati duže od četiri sata tjedno.

- Ovo je prilika da doprinesete promjeni stavova o mladima, da izvještavajući sa vama zanimljivih događanja otvorite medijski prostor za teme koje smatrate marginaliziranima te da se društveno angažirate, ali i da iskoristite mogućnost besplatne edukacije i steknete vrijedno iskustvo rada, brojna poznanstva i kontakte - ističe Darko Čop iz Info zone, pozivajući mlade da se prijave za volontiranje.

 

Info zona Facebook