Volontiraj na IKS Festivalu

26_04_2015 / 21:21h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: IKS festival
Volontiraj na IKS Festivalu

Međunarodni festival suvremenog kazališta IKS poziva sve zainteresirane da se uključe u tim volontera Festivala, i svojim angažmanom doprinesu realizaciji četvrtog po redu Festivala, koji će se održati od 15. do 19. lipnja u Splitu.

IKS Festival poziva sve zainteresirane da se uključe u tim volontera Festivala, i svojim angažmanom doprinesu realizaciji četvrtog po redu Festivala, koji će se održati od 15. do 19. lipnja u Splitu.

Ovaj međunarodni festival suvremenoga kazališta postiže sve veći značaj na hrvatskoj kulturnoj sceni, pa će svoj imidž ovoga ljeta opravdati odabirom radova etabliranih i poznatih europskih umjetnika i autora. 

Volonteri svoj doprinos mogu dati u nekoj od službi Festivala, a zauzvrat će steći vrijedna iskustava, nove vještine, uvid u „iza kulisa“ suvremene kazališne umjetnosti i realizaciju Festivala, uz puno dobre zabave.

Kako se prijaviti? Uz obrazloženje motivacije i kratki životopis, popunjeni prijavni obrazac možete poslati na mail adresu [email protected], a obrazac za volontere preuzmite na linku.