Volontiraj na BFF-u

15_04_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Brač Film Festival
Volontiraj na BFF-u

Brač Film Festival poziva mlade da se prijave za volontiranje na festivalu. Kako bi se prijavili za volontiranje, svi zainteresirani trebaju snimiti video-prijavu na temu Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu? Rok za prijavu je 22. travnja.

Drugi po redu Brač Film Festival, koji se od 11. do 13. kolovoza održava u Supetru na otoku Braču, traži mlade, nasmijane i energične ljude željne novih iskustava i rada s uigranim festivalskim timom za volontiranje na festivalu.

Brač Film Festival međunarodni je festival igranog filma koji se drugi puta za redom u sklopu manifestacije Supetarsko lito održava u Supetru uz podršku Grada Supetra, Turističke zajednice Grada Supetra te Hrvatskog audiovizualnog centra. Na prošlogodišnjem izdanju prikazano je 14 filmova u glavnom programu dugometražnog filma, natjecateljskom programu kratkometražnog filma te filmskom programu za djecu pred više od 1000 posjetitelja. Na ovogodišnjem izdanju festivala održat će se i BFF: Industry edukativni program namijenjen mladim filmašima u sklopu kojeg će se održati predavanja i filmske radionice pod mentorstvom.

Glavni program BFF-a održat će se u ljetnom kinu Supetar, dok će se filmovi iz natjecateljskog programa kratkog igranog filma moći pogledati u supetarskom amfiteatru. U jutarnjim satima u supetarskoj gradskoj knjižnici održat će se filmski program za najmlađe.

Kako bi se prijavili za volontiranje, svi zainteresirani trebaju snimiti video-prijavu na temu Zašto želim volontirati na Brač Film Festivalu? Video može biti snimljen kamerom ili mobitelom, format nije definiran (najbolje MP4), a potrebno se u videu pojaviti bar na nekoliko sekunda. Uz video-prijavu potrebno je ispuniti obrazac koji se nalazi na bracfilmfestival.hr te poslati video uradak na [email protected].

Svim volonterima BFF-a osigurat će se ulaz na sve filmske projekcije, filmske zabave i druga festivalska događanja, besplatan obrok i smještaj u kampu uoči i tijekom trajanja festivala te BFF majica i akreditacija.

Rok za prijavu: 22. travnja 2016.