Program Voi'Sa festivala

10_07_2012 / 16:19h
Program Voi'Sa festivala

Treću godinu za redom u Supetru na Braču održavaju se Dani urbane glazbe Voi'Sa. Posljednji dan ovog bračkog tuluma začinit će live koncerti Dječaka i Ede Majke.

Treću godinu za redom u Supetru na Braču od 02. do 04. kolovoza 2012. održavaju se Dani urbane glazbe Voi'Sa, trodnevni festival koji uključuje nastupe izvođača novog urbanog zvuka koji će se izmjenjivati za DJ pultom na poznatoj supetarskoj plaži tijekom dana te u noćnim satima u Benny’s Baru, Thriller Clubu i Malom Placu. Posljednji dan ovog bračkog tuluma začinit će live koncerti Dječaka i Ede Majke, nakon čega slijedi tradicionalni after party do jutra.

Kapetan Vanja Purić znan još i kao Kid Va i njegova Voi’sa podmornica uspješno izronjaju na površinu glazbenih događanja i ovog ljeta pritom podjednako atraktivno nude zabavu kako domaćim tako i stranim turistima, a uz sve to i potpuno besplatno!

Četvrtak, 02.08. (upad free)
Roots In Session live act (SLO), Bocca Sofistifunk, Venom, Sunshine M-J, Preddy, VRH, FunkYou, Scarhead, Marinac Qmaster, Funky Destination

Petak, 03.08. PETAK (upad free)
Ben Westbeech live act(UK), Eddy Ramich, Kid Va, Duda Dudes, William Collins, Pile Acilectro, Feta Acilectro, Hervie, Isfaq, HrwoE

Subota, 04.08. (upad 40 kuna)
Dječaci, Edo Maajka
After: Umbo + live sax; AudioInfunktion, Voi'Sa Kolektiv & Studio Baranda + gosti

www.voi-sa.com