Voi'sa u petak slavi peti rođendan

29_07_2014 / 10:18h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Voi'sa Facebook
Voi'sa u petak slavi peti rođendan

Voi'sa ove godine, od 1. do 3. kolovoza, slavi peti rođendan: Petak je rezerviran za njemački Mo’Horizons Soundsystem, nedjelju preuzima TBF, dok će subota proteći u znaku večeri Red Bull Music Academy, kada će pozornicu zauzeti Kyodai.

Trodnevni brački festival Voi'sa ove godine slavi svoju petu godišnjicu, u razdoblju od 1. do 3. kolovoza na plaži Acapulco, u Supetru na otoku Braču.

Petak je između ostalog rezerviran za njemački Mo’Horizons Soundsystem, nedjelju preuzima TBF, dok će subota proteći u znaku večeri Red Bull Music Academy, kada će pozornicu zauzeti Kyodai. To je ujedno prva takva večer na području Splita i Brača. Jedna od zvijezda večeri i posljednje ime line upa jest Stee Downes. On će posjetitelje čekati s acoustic setom na gitari tijekom dnevnog programa te live DJ vokal setom, gdje će se u zajedničkoj izvedbi pridružiti spomenutom berlinskom dvojcu Kyodai.






Tijekom sva tri festivalska dana odvija se dnevni i noćni program, s time da će dnevni trajati od 11 do 20 sati, dok će noćna smjena plažu okupirati od 21 do 4 sata ujutro.

Više informacija, kao i kompletni line-up nađite na službenoj stranici ili na Facebook-stranici festivala.