Vikend u Judinom Drvu

13_04_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Judino Drvo
Vikend u Judinom Drvu

Judino Drvo i ovaj vikend ima rasplesani program. Posjetitelje će zabavljati DJ Miro i Eddie Richards, a u nedjelju je na repertoaru humanitarni plesnjak.

Judino Drvo i ovaj vikend ima rasplesani program. Posjetitelji će moći uživati u ritmovima funka, disca, housea, techna i zumbe.

DJ program za ovaj petak, 13. travnja, ima samo jednu misiju – rasplesati publiku. Domaćin DJ Miro krenit će u 23 h i sve do jutra bit će raspoložen da iskombinira funk i disco hitove, kako bi unijeli malo promjene u glazbeni repertoar grada. Do 1 sat ulaz je slobodan, nakon toga je 30 kn.

U subotu, 14. travnja, glazbeni kolektiv Family Grooves slavi svoj 5.rođendan u Judinom klubu te dovode ikonu londonske elektronske glazbe – Eddia Richaradsa. Eddie Richards je ključna figura londonske House&Techno scene još od sredine osamdesetih godina prošlog stoljeća, ime koje se često spominje kada se priča o kulturi klupske plesne glazbe. Razlog tome je njegov besprijekoran mix techna i housea kojeg obilježavaju duboke, dinamične bas linije i soulful&tough tribal Housea - kombinacija koju je uvijek gajio i koja ga je dovela do naslova pionira glazbenog pravca koji se danas zove Tech-House. Ulaznice u pretprodaji možete nabaviti po cijeni od 60kn na standardnim lokacijama
Negro bar
Matoni
Ghetto Club & Art Academy
Galerija Food

Na ulazu kluba ulaznica, ako ih bude, stajati će 80 kn.

U nedjelju, 15. travnja, na repertoaru je humanitarni plesnjak.
Zumbathon® je zaštićeno ime eventa od strane Zumba® fitnees kompanije, proširena verzija Zumba® fitness treninga, sa više gostujućih instruktora i vježbača, a humanitranog karaktera.Ove godine pomazemo Korneliji Livaja, novinarki s Radio Dalmacije, koja se bori s visokim troškovima rehabilitacije nakon moždanog udara.
Inače, ovo je treci Zumbathon® u organizacije Udruge Dea Dia Dance Studio, a četvrti što ga organizira Marina Kuzmanić, predsjednica Udruge i ZIN Zumba® fitness instruktor, Fitness instruktor grupnih programa, Adidas balet certificirani instruktor, plesni voditelj i koreograf, nacionalni plesni sudac, nacionalni i internacionalni Zumba® dance fitness instruktor (prvi je organiziran pod njenim imenom i prezimenom).

Kupnja ulaznice i minimalna donacija iznosi 40 kn. Pleše se od 17 sati u klubu Judino drvo.