Vikend kazališta Moruzgva

Vikend kazališta Moruzgva

Jedno od najuspješnijih kazališta u Hrvatskoj Moruzgva krajem listopada dolazi u splitsku dvoranu Loru u kojoj će se predstaviti sa svoje dvije predstave. U subotu 28.10. na repertoaru je predstava Harem, a u nedjelju 29. 10. predstava Gola u kavezu.

Jedno od najuspješnijih kazališta u Hrvatskoj Moruzgva krajem listopada dolazi u splitsku dvoranu Loru u kojoj će se predstaviti sa svoje dvije kazališne poslastice.

U subotu 28. listopada, u 19:30, po prvi put u Splitu gostuje predstava Harem. U ovoj predstavi radnja nas kroz pet priča vodi od turskog Harema pa sve do seta pornofilma u Los Angelesu. Četiri glumice, Barbara Vicković, Nela Kocsis, Petra Dugandžić i Ecija Ojdanić, transformiraju se u više od 20 uloga tijekom predstave.

U nedjelju 29. listopada, u 20:00 gostuje hit komedija Gola u kavezu. Najizvođenija predstava kazališta Moruzgva je komedija u kojoj tri odane prijateljice različitih karaktera i sudbina otvaraju pitanja braka, preljuba, karijere i trajnosti ljubavnih veza, svojevrstan je “Seks i grad” na hrvatski način. U predstavi glume Ecija Ojdanić, Ana Begić i Barbara Nola.

Jako sam sretna što konačno dolazimo s kazalištem Moruzgva u Split. Moram priznati da mi je već dosadilo odgovarati na pitanja kad ćemo u Split, a i najljepše je igrati doma pa smo odlučili doći premijerno s predstavom Harem te sa našom najizvođenijom hit predstavom Gola u kavezu. " – Ecija Ojdanić

Ulaznice po cijeni od 70 i 80 kn mogu se kupiti na blagajni Lore od 16. listopada svaki dan od 14 do 20 sati.

Više informacija o predstavama možete vidjeti na Facebook stranici Amadeus events.

Info zona Facebook