Videom do putovanja

13_09_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: unsplash.com / rawpixel
Videom do putovanja

Organizacija InternationalStudnet.com otvorila je prijave za putopisno video natjecanje za mlade starije od 18 godina koji su upisani ili se planiraju upisati na fakultet u inozemstvu. Pobjednik osvaja novčanu nagradu i svoj blog na stranici internationalstudent.com. Rok za prijavu je 9. listopada.

Organizacija InternationalStudnet.com otvorila je prijave za putopisno video natjecanje za mlade koji su upisani ili se planiraju upisati na fakultet ili sveučilište izvan svoje države.

Natjecanje je otvoreno za sve starije od 18 godina koji se planiraju upisati, ili su već upisani, na fakultet izvan države u kojoj žive. Za sudjelovanje u natjecanju potrebno je napraviti video od 4 minute u kojem treba opisati put na koji bi želio ići dok je na studiju u inozemstvu, ili treba opisati gdje se planiraju upisati na studij. Za prijavu je potrebno ispuniti online obrazac i priložiti link na video.

Autor/ica pobjedničkog videa osvojit će nagradu u iznosu od 4000 dolara. Osim toga, pobjednik/ica natjecanja dobit će svoj blog na web stranici InternationalStudent.com kako bi pisali o putovanju. Blog će se otvoriti odmah nakon proglašenja pobjednika i bit će aktivan tijekom cijelog putovanja.

Rok za prijavu: 9. listopada 2018.

Više informacija o natjecanju na www.internationalstudent.com.