Videom do putovanja

16_10_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: freeimages.com / Karl-Erik Bennion
Videom do putovanja

Projekt Faces2Hearts mladima nudi priliku da putuju 5 mjeseci i bilježe svoja iskustva, interakciju i osjećaje. Natječaj je otvoren za mlade, između 18 i 31 godinu, iz cijeloga svijeta. Rok za prijavu je 31. listopada.

Projekt Faces2Hearts mladima nudi priliku da putuju kroz četiri kontinenta (Afrika, Azija, Europe i Latinska Amerika). U prvoj polovici 2018. godine imat će priliku putovati 5 mjeseci te bilježiti svoja iskustva, interakcije i osjećaje.

Natječaj je otvoren za mlade, između 18 i 31 godinu, iz cijeloga svijeta koji se znaju koristiti multimedijom (fotografija, video, društvene mreže, pisanje). Kandidati moraju biti u mogućnosti putovati u prvoj polovici iduće godine te imati putovnicu koja je valjana najmanje do prosinca 2018. godine. Trebali bi jako dobro vladati engleskim jezikom u pisanju i govoru (B2 razina prema Europskom referentnom okviru za jezike).

Četvero odabranih kandidata otići će na trening u Brisel krajem 2017. godine. Dobiti će paket sa opremom te će imati podršku na svojim putovanjima. Odabrani kandidati iz Europe će putovati Istočnom i Južnom Afrikom.

Na kraju projekta, kandidati će predstaviti svoje putovanje na Danima europskog razvoja u lipnju u Briselu. Troškovi puta i smještaja će biti pokriveni.

Za prijavu je potrebno uploadat kratki video (do 1 minute) na YouTube, Vimeo ili DailyMotion kojim će kandidati pokazati što ih čini idealnim za ovo putovanje.

Rok za prijavu 31. listopada.

Više informacija o projektu i natječaju ovdje.