Vaučeri za nezaposlene

Vaučeri za nezaposlene

Vaučer je namijenjen za subvencioniranje odabranog programa koji započinje najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Objavljen je javni poziv za dodjelu vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije u vrijednosti bruto 2.500,00 kn koju provodi Cluster za eko-društvene inovacije i razvoj CEDRA Split .

Vaučer je namijenjen za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za deficitarna zanimanja po izboru kandidata. Moguće ga je iskoristiti za pohađanje bilo kojeg odabranog programa koji započinje najkasnije do 28.2.2020. godine u obrazovnim institucijama na području Splitsko-dalmatinske županije.

Uvjet za prijavu je sudjelovanje na besplatnom predavanju o mogućnostima korištenja vaučera za subvencioniranje troška programa osposobljavanja, prekvalifikacije i/ili usavršavanja za nezaposlene osobe s područja Splitsko-dalmatinske županije.

Rok za podnošenje prijave je 9.12.2019. u 12:00 sati. 

Info zona Facebook