Vatra na Ultri

Vatra na Ultri

Ove godine bend Vatra ima mnogo razloga za slavlje, a pripala im je i čast predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju festivala ULTRA Europe 2019!

 Ove godine bend Vatra ima mnogo razloga za slavlje! Nominacija za nagradu Porin za Pjesmu godine i Najbolju vokalnu suradnju s Massimom za ‘Nama se nikud ne žuri’, veliki obljetnički koncert u zagrebačkom Domu sportova 5. travnja povodom dvadeset godina na glazbenoj sceni, a pripala im je i čast predstavljati Hrvatsku na ovogodišnjem izdanju festivala ULTRA Europe 2019!

Naime, od ove godine Poljud će krasiti nova pozornica, Worldwide Stage, koja će u tri dana vrhunske elektronske glazbe ugostiti izvođače iz nekoliko svjetskih glazbenih središta.

Vatra će se tom prilikom predstaviti u sasvim drugačijem glazbenom ruhu, a o ovom je angažmanu Ivan Dečak izjavio: – Često volimo koketirati s elektronskim zvukom, a kako oduvijek volimo pomicati granice, spremno smo prihvatili ovaj veliki izazov. Festival ULTRA Europe me oduševljava od prve godine i bit će nam zaista zadovoljstvo predstaviti neke od naših najvećih hitova u jednom potpuno novom ruhu, uz pratnju dva odlična mlada DJ-a. Ovo je za nas posebna godina, u kojoj obilježavamo dvadeset godina djelovanja na domaćoj sceni, a raduje nas da ćemo tako veliki broj proslaviti na jednoj od najpoznatijih glazbenih pozornica na Poljudu i to kao prvi hrvatski bend koji je dobio takvu priliku. Želimo poručiti svim našim fanovima da se vraćamo u Split, na Poljud, i da ćemo spremno istrčati na stadion te vjerujem, zabiti koji gol i pobijediti! – kaže Ivan Dečak.

Iznimna godina za izniman bend! Vatrena ekipa se marljivo priprema za veliki zagrebački koncert kada će, zajedno s mnogobrojim obožavateljima, obilježiti puna dva desetljeća glazbenog stvaralaštva. A nakon slavljeničkog koncerta čeka ih nastup na sedmom po redu izdanju ULTRA Europe, jednom od najjačih festivala elektronske glazbe.

Info zona Facebook