Varaš ga, ne ostavljaš ga

17_10_2018  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Varaš ga, ne ostavljaš ga

Predstava pod nazivom 'Varaš ga, ne ostavljaš ga' bit će premijerno izvedena 27. listopada u Splitu u Domu HV-a 'General Ivo Jelić' u Lori. Održat će se dvije izvedbe - u 19.30 i u 21 sat.

Predstava pod nazivom 'Varaš ga, ne ostavljaš ga' bit će premijerno izvedena 27. listopada u Splitu u Domu HV-a 'General Ivo Jelić' u Lori.

Autorica je Arijana Čulina koja je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo - šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život šansonjera i duhovite komentare o ljubavi i braku općenito. Ovo je još jedna predstava u nizu njezinih uspješnica s prepoznatljivim rukopisom.

Zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija. Izvođačice će na klavijaturama i harmonici pratiti još jedna zanimljiva umjetnica - harmonikašica, Danira Ipavec.

Izvedba predstave je u subotu 27. listopada u 19.30 te druga izvedba u 21 sat.

Više informacija na Facebook stranici događaja.