Varaš ga, ne ostavljaš ga u Lori

04_02_2019  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Amadeus Events
Varaš ga, ne ostavljaš ga u Lori

Hit cabaret “Varaš ga, ne ostavljaš ga” vraća se u Loru u subotu, 16. veljače u 19:30. Premijerna izvedba predstave pobudila je nezapamćen interes splitske publike. Autorica Arijana Čulina je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo - spojila šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život i brak.

Hit cabaret “Varaš ga, ne ostavljaš ga” vraća se u Loru. Premijerna izvedba predstave pobudila je nezapamćen interes splitske publike. Gotovo 1500 Splićanki i Splićana pohodilo je splitsku Loru u prvom vikendu izvođenja najnovijeg cabareta Arijane Čuline. Izvedba u Lori zakazana je za subotu 16. veljače u Lori, s početkom u 19:30.

U sklopu “anti-valentinovo” mini turneje cabaret će gostovati i u HNK Zadar, u četvrtak 14. veljače.

Autorica Arijana Čulina je u ovom tekstu napravila naizgled nespojivo - spojila šansonu s duhovitim komentarima koji se odnose na ljubavni život i brak. Zabavnog je karaktera i u njoj svatko može naći nešto za sebe, a glazba i smijeh svima su hrana za dušu. Uz Arijanu u predstavi igra i Mirella Meić s kojom je već ranije surađivala na projektu francuskih šansona. Uspješan glumački debi Mirella je imala u mjuziklu Naša bila štorija. Izvođačice će na klavijaturama i harmonici pratiti još jedna zanimljiva umjetnica - harmonikašica, Danira Ipavec.

“Svakodnevno se po gradu susrećem s upitima o novom terminu predstave, s obzirom da je u prvom vikendu brojna publika ostala bez svoje ulaznice. Svim dragim gospođama iz dućana, s pazara, ljekarni i kafića koje se raspituju kad će predstava poručujem da ovaj put na vrijeme dođu do ulaznica” - uz smijeh nam je rekla zvijezda predstave Arijana Čulina.

Ulaznice po cijeni od 70 kuna već od 06. veljače možete kupiti u sustavu croatia-tickets.com. Na blagajni Lore ulaznice možete kupiti od 11. veljače svaki dan u radnom vremenu od 15 do 19 sati.

S obzirom da se očekuje veliki interes za ovu predstavu, već danas ulaznice možete rezervirati na broj 091 528 4304 ili na Facebook stranicu Amadeus events.