Uzmi 300 kuna za nezaposlene

20_02_2014 / 19:31h  |  Autor: I.Z.
Uzmi 300 kuna za nezaposlene

Splićani koji su božićne blagdane dočekali kao nezaposleni Uskrs mogu dočekati bogatiji za bonove u ukupnom iznosu 300 kuna. Bonovi se do 14. ožujka mogu preuzeti u prostorima Gradskih kotara i Mjesnih odbora, prema adresi stanovanja.

Splićani koji su božićne blagdane dočekali kao nezaposleni Uskrs mogu dočekati bogatiji za bonove u ukupnom iznosu 300 kuna. Grad Split odlučio je nezaposlene počastiti bonovima za Uskrs ali i ispuniti neostvarenu Božićnu želju pa će nezaposleni dobiti dva bona po 150 kuna.

Bonovi se do 14. ožujka mogu preuzeti u prostorima Gradskih kotara i Mjesnih odbora, prema adresi stanovanja, svaki radni dan od 9 do 13 sati. Prilikom preuzimanja bonova, nezaposlena osoba na uvid mora dati važeću osobnu iskaznicu te uvjerenje Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Područne službe Split da je bila prijavljena kao nezaposlena do 1. prosinca prošle godine. U slučaju da nezaposlena osoba zbog bolesti ili drugog razloga nije u mogućnosti sama preuzeti bonove, to može učiniti druga osoba uz predočenje uvjerenja i osobne iskaznice nezaposlene osobe te predočenje svoje osobne iskaznice.

Bonovi se do 31. svibnja mogu iskoristiti u prodavaonicama Tommy, Victa, Ribola i Mihanović Company.