Uskoro starta ST-@rt u O'Hari

11_02_2014 / 19:04h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Facebook O'Hara
Uskoro starta ST-@rt u O'Hari

I ove će godine Festival autorskih bendova ST-@rt u klubu O'Hara splitskoj publici predstaviti presjek demo bendova iz Splita, okolice ali i daljih krajeva. Prva kvalifikacijska večer održat će se uz bendove Distanca, Hit Hoffner, The Crook i Zoga.

I ove će godine Festival autorskih bendova ST-@rt u klubu O'Hara splitskoj publici predstaviti presjek demo bendova iz Splita, okolice ali i daljih krajeva. Naime, ove ćemo godine, osim bendova iz Dalmacije, imati priliku pogledati i nastupe bendova iz Opatije, Mostara te iz Novog Sada. Tijekom osam klasifikacijskih večeri stručni će žiri, koji čine Dean Clea Brkić, Toni Silobrčić i Jurica Ugrina, uz pomoć publike odlučiti koji će od 32 prijavljena benda dobiti priliku snimiti EP i video spot.

>> Sadržaji vezani uz ST-@rt festival

Kako cilj ST-@rta nije natjecanje, već predstavljanje demo scene i afirmacija bendova, sudionici će biti promovirani u većem broju medija.

Prva kvalifikacijska večer održat će se 19. veljače uz bendove Distanca, Hit Hoffner, The Crook i Zoga, a raspored svih izvođača potražite na linku.