USE-IT došao do 50 000 mladih

16_07_2014 / 11:57h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Ž. Šunjić
USE-IT došao do 50 000 mladih

Tijekom održavanja Ultre podijeljeno je preko 16 000 USE-IT mapa Splita, ukupno ih je podijeljeno više od 50 000 a mladi stranci mogu se informirati i u USE-IT info desku u prostoru Info zone.

Info zona je tijekom održavanja festivala Ultra Europe, u suradnji s organizatorima festivala, podijelila više od 16 tisuća USE-IT mapa Splita a angažmanom mladih volontera do kraja turističke sezone povećani su kapaciteti USE-IT info deska.

Od početka godine podijeljeno je više od 50 tisuća USE-IT mapa - većim dijelom na gradskim lokacijama, ali i u nekoliko europskih gradova USE-IT mreže i izvan nje.

USE-IT mapa je informativna, zabavna, besplatna, nekomercijalna i u svemu originalna mapa koju su izradili mladi volonteri Info zone da bi vršnjacima iz drugih gradova pomogli doživjeti Split iz perspektive koju ne nude turistički vodiči te da bi što lakše naučili ponašati se kao Splićani. Mladim turistima na raspolaganju je i USE-IT info desk u prostoru Info zona na adresi Jerina 1, u kojem iz prve ruke mogu dobiti informacije od svojih vršnjaka. Uz Split, unutar USE-IT mreže je još tridesetak europskih gradova a njihov broj raste iz mjeseca u mjesec.