Upoznaj Euraxess

06_10_2015 / 13:34h  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Euraxess / Facebook
Upoznaj Euraxess

Euraxess autobus stiže 12. listopada u 10 h u Split s ciljem informiranja istraživača o mogućnostima njihove mobilnosti.

Euraxess autobus stiže 12. listopada u Split s ciljem informiranja istraživača o mogućnostima njihove mobilnosti. Autobus u Split stiže u sklopu promotivne turneje Euraxess Roadshow - Euraxess na kotačima, koju je 5. listopada u Bruxellesu lansirala Eurospka komisija.

Autobus će biti parkiran ispred Sveučilišne knjižnice, gdje će zainteresirani imati izravan pristup štandovima s informacijama i stručnjacima mreže Euraxess, koji će ih upoznati s nizom usluga koje navedena mreža nudi, kao i s načinima na koje se može koristiti. Na raspolaganju će biti i profesionalni fotograf koji će fotografirati sudionike za potrebe životopisa, a bit će omogućen i pristup portalu Euraxess poslovi (Euraxess Jobs) na kojem će se odmah moći objaviti životopis.

Osim aktivnosti na otvorenom, spomenuti program – koji će se odvijati u multifunkcionalnoj dvorani na 2. katu Sjevernog tornja Sveučilišne knjižnice – uključivat će prezentacije, radionice i diskusije sa stručnjacima i istraživačima o traženju posla, mobilnosti, karijerama, financiranju i ostalim povezanim temama. Također, u sklopu pauza za kavu i zakuske, sudionici će imati priliku za umrežavanje i druženje. Program počinje u 10 h.

Detalji o programu mogu se pronaći ovdje, a više o Euraxessu dostupno je na linku.