Umjetnost za radnopravnost

24_03_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: voxfeminae.net
Umjetnost za radnopravnost

Vox Feminae Platforma otvorila je natječaj #radnopravnost za sve zainteresirane umjetnice i umjetnike za izradu vizualnog identiteta promotivnih materijala za projekt LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu.

Vox Feminae Platforma otvorila je natječaj #radnopravnost za sve zainteresirane ilustratorice, dizajnerice te ostale umjetnice i kreativke koje se izražavaju kroz srodne vizualne i likovne umjetnosti.

Odabrani/a sudionica natječaja bit će autor/ica vizualnog identiteta promotivnih materijala (plakati i šalice) koji će se po završetku projekta “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu” distribuirati poslodavcima i svima onima koji žele obogatiti svoj radni prostor vizualom koji promiče radno okruženje ponosno na raznolikost.

Na natječaj se mogu prijaviti sve zainteresirane umjetnice i umjetnici. Potrebno je priložiti minimalno jedno, a maksimalno tri rješenja za plakat i promotivnu šalicu. Ideje za plakat i šalicu mogu i ne moraju funkcionirati kao dio iste tematske cjeline. Dopušteno je korištenje teksta, poruka i slogana. Radovi se šalju u jpg, .png .pdf ili drugom adekvatnom formatu za web prijenos. Uz radove je potrebno navesti ime i prezime, adresu prebivališta, godinu rođenja, kontakt telefon i kratku biografiju. Poželjno je (ali nije obavezno) poslati i kratko objašnjene koje prati predložene radove (do 1000 znakova) te link na web stranice i portfolio autora/ice.

Prijave i popratna dokumentacija se šalju isključivo elektronički na e-mail [email protected]. Nagradni fond iznosi 3000 kuna bruto. Nakon završetka natječaja, Vox Feminae tim će angažirati jednu umjetnicu ili umjetnika za suradnju; uz otvorenu mogućnost suradnje s drugim sudionicama/cima u 2017. godini i kasnije.

K-zona / Vox Feminae Platforma će odabrana rješenja tiskati na promotivne materijale projekta “LGBTI ravnopravnost na radnom mjestu”, te objaviti i distribuirati putem svojih društvenih mreža te na samoj konferenciji “Radno okruženje ponosno na raznolikost”.

Rok za prijavu: 2. travnja.

Više informacija ovdje.