AVICII, van Buuren i Cox na Poljudu

 AVICII, van Buuren i Cox na Poljudu

Potvrđeno je – stadion Poljud u srpnju 2013. godine, na festivalu Ultra Europe, ugostit će svjetske DJ zvijezde. AVICII, Armin van Buuren i Carl Cox dolaze u Split!

Potvrđeno je – splitski stadion Poljud u srpnju 2013. godine ugostit će najveće DJ zvijezde današnjice na festivalu Ultra Europe, najpoznatijem festivalu elektronske glazbe na svijetu. Glazbeni spektakl otvorit će u petak 12. srpnja švedski DJ AVICII, vlasnik hita Levels, koji je na nedavno održanom izboru časopisa DJ MAG zauzeo visoko treće mjesto na ljestvici najboljih DJ-a. Već drugi dan festivala, točnije subota 13. srpnja, na središnju pozornicu stadiona donosi nastup najboljeg svjetskog DJ-a u povijesti, Nizozemca Armina van Buurena, a oba će dana na drugoj festivalskoj pozornici ljubitelje underground zvuka zabavljati legenda DJ scene Carl Cox koji će ugostiti i brojne prijatelje.

Na ovim prostorima do sad neviđena produkcija, koja će pratiti festival Ultra Europe u Splitu, zasigurno će svim ljubiteljima elektronske glazbe priuštiti jedinstveno iskustvo, a da je tomu tako potvrđuje i u rekordnom roku od 10 minuta rasprodana prva ograničena količina tzv. early bird ulaznica te više od 50 tisuća pregleda najavnog videa Ultra Europe Teaser, s čak 60 posto pregleda iz inozemstva.

U prodaju je puštena nova ograničena količina ulaznica po posebnim pretprodajnim cijenama od 50 eura (375 kuna) za ulaznice za stajanje (za prva dva festivalska dana) te 100 eura (750 kuna) za VIP ulaznice (za jedan festivalski dan, obzirom na to da će se VIP ulaznice kupovati odvojeno za svaki dan).

Ulaznice za treći dan festivala Ultra Europe, ekskluzivni tulum ispred hotela Amfora Grand Beach Resort na Hvaru (VIP i one za stajanje), bit će u prodaji od 15. veljače 2013. godine, a uskoro će biti poznat i drugi dio impresivnog line-upa na koji su se već upisali AVICII, Armin van Buuren i Carl Cox.

ultraeurope.com

Info zona Facebook