Uči o poduzetništvu i inovaciji

Uči o poduzetništvu i inovaciji

Seminar Towards collaborative practice 2016. organizira se s ciljem poticanja društvenih inovacija i poduzetništva a na prijavu se pozivaju sve osobe koje rade s mladima. Rok za prijavu je 5. rujna 2016.

Pozivaju se sve zainteresirane osobe koje rade s mladima da se prijave na seminar/konferenciju Towards Collaborative Practice 2016 koji će se u mjestu Lecce u Italiji održati od 28. studenog do 2. prosinca 2016. godine. Događaj se organizira s ciljem poticanja društvenih inovacija i poduzetništva.

Seminar u Italiji na jednom će mjestu okupiti 100 sudionika iz različitih zemalja koji su stručnjaci u području rada s mladima. Pozivaju se youth workeri, youth leaderi, voditelji projekata, osobe koje rade u organizacijama i institucijama koje potiču samozapošljavanje i poduzetništvo kod mladih, profesori, nastavnici, socijalni i zdravstveni radnici, istraživači i drugi.

Ovaj je seminar financiran sredstvima iz Erasmus + programa te će svim odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi putovanja, smještaja, hrane i osiguranja.

Za sva dodatna pitanja zainteresirani se mogu javiti na tca_mladi@mobilnost.hr

Rok za prijavu: 5. rujna 2016.

Više informacija o seminaru na www.salto-youth.net.

Info zona Facebook