U Zagreb o Erasmus+ projektima

23_02_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Facebook
U Zagreb o Erasmus+ projektima

Trening pod nazivom Project Lab organizira se s ciljem osposobljavanja sudionika za osmišljavanje i pisanje Erasmus+ projekata. Održat će se u Zagrebu od 10. do 12. travnja.

Međunarodni trening pod nazivom Project Lab organizira se s ciljem osposobljavanja sudionika za osmišljavanje i pisanje projekata unutar Erasmus + programa. Održat će se u Zagrebu od 10. do 12. travnja.

Trening je namijenjen punoljetnim osobama koje rade s mladima, voditeljima mladih ili projektnim menadžerima, svima koji imaju konkretnu ideju za projekt kojeg namjeravaju prijaviti u sklopu Erasmus+ programa u području mladih, onima koji imaju osnovno znanje iz Erasmus+ programa i spremni su sudjelovati na treningu od njegovog početka do kraja.

Sudionici ovog treninga dobiti će jedinstvenu priliku razviti svoje projektne ideje zajedno s trenerima, iskusnim korisnicima i osobljem nacionalnih agencija te saznati više o specifičnim ciljevima programa.

Ciljevi treninga su omogućavanje potencijalnim prijaviteljima uspješnu prijavu projekata u sklopu Erasmus+ programa u području mladih, podizanje kvalitete samih projekata, osnaživanje razumijevanja ciljeva Erasmus+ programa, umrežavanje i razmjena iskustava sudionika različitih razina iskustva – od početnika do organizacija s velikim iskustvom u provođenju projekata.

Radni jezik treninga je engleski.

Rok za prijavu: 28. veljače.

Više informacija ovdje.