U Srbiji o interkulturalnosti

20_08_2014 / 10:00h  |  Autor: I. Z.
U Srbiji o interkulturalnosti

Centar za jačanje civilnog društva poziva na trening o interkulturalnom dijalogu koji će se održati od 20. do 28. listopada u Novom Sadu u Srbiji.

Centar za jačanje civilnog društva poziva na edukaciju o interkulturalnom dijalogu koji će se održati od 20. do 28. listopada 2014. u Novom Sadu u Srbiji.

Edukacija je namijenjena stručnjacima za rad s mladima, EVS-mentorima i vođama mladih koji žele putem projekata i aktivnosti provoditi kvalitetan interkulturalni dijalog. Teme su rad s mladima, interkulturalni dijalog, prihvaćanje različitosti, interkulturalno učenje, kriteriji i indikatori za kvalitetni interkulturalne projekte, pisanje prijava i razvoj ideja za projekt te upoznavanje s programom Erasmus+.

Sudionici treninga bit će 32 osobe iz sljedećih zemalja: Albanija, Bosna, Bugarska, Hrvatska, Njemačka, Italija, Makedonija, Crna gora, Rumunjska, Srbija, Slovenija, Turska.

Radni je jezik engleski. Smještaj i hrana pokriveni su od organizatora, kao i 70% troškova putovanja koji će biti refundirani nakon povratka.

Rok za prijavu: 3. rujna 2014.

www.salto-youth.net