U Španjolskoj o osnaživanju žena

19_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Discover the EVS / Facebook
U Španjolskoj o osnaživanju žena

Edukacija pod nazivom OSNAŽIVANJE ŽENA: uskoči u međunarodni rad s mladima organizira se s ciljem osposobljavanja mladih potencijalnih žena koje rade kao youth workeri. Rok za prijavu je 24. srpnja.

Edukacija pod nazivom OSNAŽIVANJE ŽENA: uskoči u međunarodni rad s mladima (EMPOWERING GIRLS: Jump in international youth work) organizira se s ciljem osposobljavanja mladih potencijalnih žena koje rade kao youth workeri. Održat će se od 16. do 20. listopada u Španjolskoj.

Rad s mladima igra veliku ulogu u osnaživanju djevojaka, pogotovo kad je riječ o pružanju prilika za samo vrednovanje, razvoj vještina i kompetencija. Glavni cilj je raditi sa mladim youth workericama i trenericama koje bi željele početi raditi u inozemstvu, ali im je potrebna potpora i pomoć da shvate što to sve podrazumijeva.

Edukacija će se fokusirati na samo-osnaživanje, definiranje izazova na koje mlade žene nailaze kada započinju sa svojim međunarodnim radom te na razvijanje alata koji će im pomoći definirati korake za budućnost.

Trening je namijenjen mladim ženama koje rade kao youth workeri i trenerice te youth workerima koji žele razviti vještine i kompetencije za osnaživanje drugih mladih žena.

Edukacija je financirana sredstvima iz programa Erasmus plus te će odabranim sudionicima biti pokriveni troškovi smještaja, putovanja i hrane (prema pravilima programa).

Rok za prijavu: 24. srpnja.

Za više informacije i prijave na salto-youth.net.