U Pirovcu o programu za mlade

30_06_2017  |  Autor: I.Z.  |  Foto: Mreža mladih Hrvatske
U Pirovcu o programu za mlade

Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) organiziraju trodnevni seminar pod nazivom Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade. Seminar će se održati u Pirovcu od 15. do 17. srpnja.

U sklopu projekta Korak naprijed: zajedno do nove strategije za mlade kojeg partnerski provode Mreža mladih Hrvatske (MMH) i Zajednica informativnih centara za mlade u Hrvatskoj (ZICM) u Pirovcu se od 15. do 17. srpnja 2017. organizira trodnevni seminar pod nazivom Ništa bez tebe: kako kvalitetno uključiti mlade u proces izrade novog Nacionalnog programa za mlade.

Pozivaju se mlade osobe od 15-30 godina starosti da se prijave za sudjelovanje putem online prijavnice na linku.

Cilj seminara je informirati mlade o nacionalnoj politici za mlade i mogućnostima uključivanja u procese njezina osmišljavanja te njihovo osnaživanje za daljnji rad na značajnijem uključivanju mladih u procese oblikovanja politike za mlade, potencijalno kroz provedbu konzultacija s mladima na terenu, a sve u cilju što kvalitetnije izrade novog Nacionalnog programa za mlade.

Rok za prijavu: 10. srpnja.

Preliminarni program seminara nalazi se ovdje, a za sva pitanja obratite se na [email protected].