Tribina: OSI i zapošljavanje

28_01_2016  |  Autor: I. Z.  |  Foto: Flickr
Tribina: OSI i zapošljavanje

Savjetovalište za studente s invaliditetom poziva na tribinu čija je tema godišnjica pune primjene Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom. Tribina će se održati 30. siječnja u 19 h u splitskoj Sveučilišnoj knjižnici.

Sveučilišni centar za savjetovanje studenata, savjetovalište za studente s invaliditetom poziva na prvu u nizu tribina koje organizira ovo savjetovalište a koja će se održati u subotu, 30. 01. 2016. s početkom u 19 h u Sveučilišnoj knjižnici u Splitu (Ruđera Boškovića 31). Tema tribine je godišnjica pune primjene Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom.

Posebna je gošća tribine ravnateljica Zavoda za vještačenje, profesionalnu rehabilitaciju i zapošljavanje osoba s invaliditetom Lidija Hrastić Novak a osim nje na tribini će govoriti i Aleksandra Hajdić u ime HZZ-ova regionalnog ureda Split, Žana Plazibat u ime HUP-a te Tomislav Bogović u ime ustanove DES.

Svrha ove tribine jest propitati sve efekte vidljive nakon prve godišnjice pune primjene Zakona o profesionalnoj rehabilitaciji i zapošljavanju osoba s invaliditetom te donijeti zaključke koji će pomoći svima koji sudjeluju u provedbi i praćenju ovog Zakona.

Više informacija može se pronaći na Facebooku.