Tribina: Kulturna strategija

22_01_2014 / 14:02h  |  Autor: I.Z.  |  Foto: arhiv
Tribina: Kulturna strategija

U petak će se u Galeriji Praktika održati javna tribina o potrebi za izradom Kulturne strategije Splita, dokumenta koje predstavlja preduvjet za razvoj kulture na lokalnoj razini, a uz goste iz Pule i Zadra prisutni će biti i predstavnici Grada Splita.

U petak, 24. siječnja u 16 sati, održat će se, u Galeriji Praktika Kluba mladih Kocka, javna tribina o potrebi za izradom Kulturne strategije Grada Splita, dokumenta koje predstavlja preduvjet za razvoj kulture na lokalnoj razini te za uspostavljanje i funkcioniranje inkluzivne i demokratske kulturne politike.

Gosti tribine bit će Davor Mišković iz riječke udruge Drugo more koji je sudjelovao u izradi Kulturne strategije Grada Pule, te predstavnici zadarske zagovaračke platforme na lokalnoj razini Okret potpora  te predstavnici Grada Splita.

Tribinu organiziraju zagovaračka platforma na lokalnoj razini Platforma Doma mladih i Koalicija udruga mladih - KUM, a provodi se uz financijsku podršku Zaklade Kultura nova i Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva.