Treće izdanje Terranea

07_07_2013 / 12:32h
Treće izdanje Terranea

Među zvučnijim glazbenim imenima koje ćete moći čuti na trećem izdanju festivala Terraneo svakako su Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Dubioza Kolektiv, ali to je tek vrh glazbenog leda...

Festival Terraneo dočekat će, za nešto manje od mjesec dana, svoje treće izdanje. Publika će glazbenike moći pratiti od 7. do 9. kolovoza na nekoliko open-air pozornica. Među zvučnijim glazbenim imenima koje ćete moći čuti svakako su Prodigy, Wu-Tang Clan, My Bloody Valentine, Dubioza Kolektiv, ali to je tek vrh glazbenog leda.

Festival se održava u bivšoj vojarni Bribirski knezovi, udaljen od mora samo 500 metara a, da bi vam boravak bio još ugodniji, i ove je godine posjetiteljima osiguran Terraneo kamp koji može primiti oko 3500 ljudi. Kamp je privlačan i zbog cijene – dvjesto kuna za petodnevno kampiranje (plus 21 kuna boravišne pristojbe).

Ako se želite uvjeriti zašto su časopisi Forbes i Telegraph uvrstili Terraneo među deset najboljih europskih glazbenih festivala, karte možete nabaviti u svim prodajnim mjestima u sustavu Eventima, a informacije o cijenama, detalje o nastupima i glazbenoj ponudi saznajte klikom na link: www.terraneofestival.com.