Trebaš prostor? Unajmi Zonin!

Trebaš prostor? Unajmi Zonin!

Info zona u najam daje multifunkcijsku dvoranu u neposrednoj blizini splitske Rive. Prostorija je prikladna za predavanja, radionice, okrugle stolove i tribine, kao i za press konferencije.

  • Udruga Info zona u najam daje multifunkcijsku dvoranu na adresi Jerina 1, u neposrednoj blizini splitske Rive. Prizemni prostor površine 35 metara kvadratnih i kapaciteta od 25 sjedećih mjesta opremljen je prijenosnim računalom, projektorom, platnom i ozvučenjem te je korisnicima na raspolaganju sanitarni čvor i čajna kuhinja. Prostorija je prikladan za predavanja, radionice, okrugle stolove i tribine, kao i za press konferencije.

   Info zona je u istom prostoru realizirala desetke aktivnosti iz područja informiranja, savjetovanja, aktivnog sudjelovanja mladih, kreiranja politika za mlade, zagovaranja i međusektorske suradnje te su svi dosadašnji korisnici posebno isticali ugodan ambijent prostora.

   Za upit o slobodnim terminima i cijeni možete nas posjetiti osobno, nazvati nas na 098 83 45 09 i pisati nam na vedrana[a]infozona.hr.

   Info zona Facebook