Vodimo vas na Emmanuela!

16_01_2007
Vodimo vas na Emmanuela!

Svijetski poznati gitarist Tommy Emmanuel, koji odradi više od 300 koncerata godišnje, a svirao je i na posljednjem albumu Zlatana Stipišića Gibonnija, uz svoje poznate goste svirat će idući ponedjeljak u dvorani časničkog doma u Lori.. Tko želi ići besplatno nek digne ruku?

Tommy Emmanuel, jedan od najuzbudljivijih gitarista današnjice, u Hrvatskoj će održati tri umjesto dva planirana koncerta, a vi imate priliku besplatno otići na jedan njegov nastup, onaj 22.01. u Splitu!

Gitarist koji svira više od 300 koncerata godišnje, a radio je i na posljednjem albumu Zlatana Stipišića Gibonnija, uz poznate goste svirat će idući ponedjeljak u dvorani časničkog doma u Lori. Njegova pjesma Gameshow Rag/Cannonball Rag s albuma The Mystery nominirana je za nagradu Grammy u kategoriji najbolje instrumentalne country izvedbe. Ovogodišnja, 49. po redu dodjela Grammyja bit će održana 11. veljače, samo dvadeset dana nakon njegovog gostovanja u Zagrebu i Splitu, u dvorani Staples Center u Los Angelesu.




Karte u pretprodaji, a po cijeni od 200 kn možete kupiti u Dallas music shopu (Narodni trg 14), poslovnici Generalturista (Obala Lazareta 3) i u uredu HFHS-a (Domilijina 8). Za sretnika koji prvi pošalje naziv bar tri albuma cijenjenog gitarista, svoje podatke i broj mobitela na mail [email protected] slušat će Tommy Emmanuela besplatno!

Nek ovo bude divan početak druženja Splita s velikim svjetskim glazbenicima…