Tjedan pun Studija Smijeha

Tjedan pun Studija Smijeha

Ovaj tjedan komičari Studija Smijeha nasmijavaju publiku Splita i Dalmacije. Ovaj tjedan smijat će se ne samo splitska publika, već i Omiš, Dugopolje, Sinj te Knin!

Ovaj tjedan komičari Studija Smijeha nasmijavaju publiku Splita i Dalmacije. Iako komičari Studio Smijeha redovito nastupaju po Dalmaciji, a Studio Smijeha Split ima stalan tjedni program u gradu pod Marjnom, ovaj tjedan je posebno bogat stand up nastupima. Tako će se ovaj tjedan smijati ne samo splitska publika, već i Omiš, Dugopolje, Sinj te Knin! Sedam show-ova, sedam komičara u različitim kombinacijama!

Ovaj tjedan u Splitu se kao inače srijedom održavaju, u pravilu rasprodane, večeri Novih baza u Split Circusu, a na istoj lokaciji u petak (23. ožujka) se održava i večer pod nazivom "Best of Studio Smijeha Vol. 1".

Stand up show pod nazivom "Best of Studio Smijeha Vol. 1" se održava i u četvrtak 22. ožujka u dvorani Glagoljaškog Sjemeništa u Omišu, u subotu 24. ožujak u Dugopolju u Experie baru te u nedjelju 25. ožujak u Sinju u klubu The Best. Kninsku publiku će u nedjelju 25. ožujak u caffe baru Škafić nasmijavati Tihomir Psihomir Paravina svojim One Man Show-om "Nos za štos".

Raspored:

21.03. Split, Split Circus (Monty Python) - Stand up: Nove baze ožujak – 3. izvedba

22.03. Omiš, Dvorana Glagoljaškog Sjemeništa - Best of Studio Smijeha Vol. 1

23.03. Split, Split Circus (Monty Python) - Best of Studio Smijeha Vol. 1

24.03. Dugopolje, Experie bar - Best of Studio Smijeha Vol. 1

25.03. Sinj, klub The Best Sinj - Best of Studio Smijeha Vol. 1

25.03. Knin, caffe bar Škafić - Nos za štos - Tihomir Paravina One Man Show


Za Informacije o događanjima u Splitu i okolici pratite Facebook stranicu Studio Smijeha Split.

Info zona Facebook