The Split Mind traži radove

The Split Mind traži radove

The Split Mind, časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, objavljuje dva natječaja za svoj 17. broj: natječaj za kratku prozu, poeziju, prijevode, eseje i kritike te natječaj za naslovnicu i likovne radove. Rok za prijavu je 2. lipnja.

The Split Mind, časopis za književnost i kulturu studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, objavljuje dva natječaja za svoj 17. broj: natječaj za kratku prozu, poeziju, prijevode, eseje i kritike te natječaj za naslovnicu i likovne radove.

Natječaj za kratku prozu, poeziju, prijevode, eseje i kritike

Uvjeti natječaja:
- radovi moraju biti napisani na hrvatskom, engleskom ili talijanskom jeziku;
- radovi ne smiju biti prethodno objavljivani;
- radovi moraju biti napisani u nekoj inačici programa MS WORD;
- jedna osoba može poslati najviše 6 pjesama, 2 priče dužine do 10 kartica (12 600 znakova), 1 esej i/ili kritiku dužine 10 kartica, te prijevode najviše 5 pjesama ili proznog djela do 10 kartica;
- format teksta: font Times New Roman, veličina 12;
Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com, s naznakom ‘Za natječaj 2019.

Uz priče ili pjesme potrebno je navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Natječaj za naslovnicu i likovne radove
Uvjeti:
- časopis objavljuje fotografije, slike i/ili ilustracije
- radovi se šalju u .png formatu
- jedna osoba može poslati najviše 3 fotografije, slike i/ili ilustracije
Radovi se šalju e-mailom kao privitak na adresu: thesplitmind1@gmail.com, s naznakom ‘Za naslovnicu 2019’. U mailu je potrebno navesti ime i prezime autora, godinu rođenja, adresu stanovanja, adresu elektroničke pošte i broj telefona. Studenti koji se prijavljuju trebaju naznačiti na kojem fakultetu studiraju.

Napomena: Uredništvo časopisa zadržava pravo neobjavljivanja radova ukoliko ne pristigne nijedan rad koji zadovoljava kvalitetom.

Prijave za oba natječaja se primaju od 2. svibnja do 2. lipnja 2019. godine.

Selekciju radova vrši uredništvo The Split Mind-a, koje se sastoji od studenata Filozofskog fakulteta u Splitu, te vanjskih suradnika. Popis odabranih radova bit će objavljen do kraja srpnja na Facebook stranici.

Info zona Facebook