Osmisli plakat za Terraneo

11_06_2013 / 12:18h
Osmisli plakat za Terraneo

Terraneo festival poziva dizajnere, grafičare i fotografe iz cijele regije da se uključe u kreativni natječaj pod nazivom Reciklirajmo! koji je organiziran u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom (HDD).

Terraneo organizira eko-art natječaj i izložbu plakata!

Terraneo festival,
poziva dizajnere, grafičare i fotografe iz cijele regije da se uključe u kreativni natječaj pod nazivom Reciklirajmo! koji je organiziran u suradnji s Hrvatskim dizajnerskim društvom (HDD). Autori najboljih radova osvajaju priliku za izlaganjem na izložbi, festivalsku ulaznicu i Terraneo majicu.

Ovogodišnji Terraneo održat će se od 07. do 09. kolovoza, a tema natječaja je recikliranje, a od sudionika se traži da svoje viđenje ove ekološke teme izraze putem plakata za čiju se izradu mogu koristiti fotografije, ilustracije, grafički dizajn i slično.

15 najboljih radova, prema odabiru žirija, bit će postavljeni na dvotjednoj izložbi u centru Šibenika neposredno prije početka festivala, a s početkom festovala i izložba se seli na Terraneo gdje će ih tisuće domaćih i stranih posjetitelja moći vidjeti. Autori pobjedničkih radova osvajaju festivalske ulaznice i Terraneo majice.

Rok za slanje radova je 07. srpnja 2013.

www.terraneofestival.com